Der er visse planter som tiltrækker sig næsten al opmærksomhed i juni, og de store farvestrålende løber nemt afsted med mit fokus, men nu er det tid til at se lidt på nogle af de andre, som også er med til at danne bedenes struktur og skelet.
Det er egentlig dem der bærer hele idéen i bedenes sammensætning, og nu f.eks. blærenødden, som kan blive en rigtig stor busk, er begyndt at tage fat og viser også hvorfor den har fået sit navn.
I år har den blomstret og her er dens oppustede blærenødder. Busken er vist ved at føle sig hjemme og da den var tiltænkt en stor plads i solbedet, er den meget velkommen til at vokse.
I nærheden af busken har jeg to pænt store elefantgræsser stående og mellem dem er den krybende klokke et godt valg som bunddække i den tørre jord.

Yderst i græsbedet står Calamagrostis Karl Foerster og kæmper i vinden. Det er en sej græs som har været i haven i mange år og er blevet delt flere gang. Jeg synes de blå staudesalvier klæder den ualmindeligt godt.
Man kan jo også være heldig ind imellem når vilde blomster sår sig det helt rigtige sted. En dejlig rød valmue har slået sig ned foran ribsbuskene,
Denne perikonbusk er kommet af sig selv og sår sig rundt omkring. Jeg ved ikke hvad den hedder, men den er køn på alle årstider, så det er en jeg sætter pris på.
De stedsegrønne er nu forsvundet i alt det øvrige grønne, men mellem terrasserne står en gruppe som en flerfarvet grøn installation i sommerens midte. Det er også et godt eksempel på havens skelet.