lørdag den 9. januar 2016

Blå skygger

Der er faldet en hel del sne på Sydsjælland i den forgangne uge. Først 10 cm og dernæst 10 mere, så jeg vågnede op til et smukt blødt og hvidt landskab i går morges - og en del snerydning. I løbet af dagen smeltede noget af sneen væk, men vi skulle alligevel over i kolonihaven og se hvordan den tog sig ud i det fine solvejr i dag.


De lave januarsol midt på dagen gav gode billeder af lange blå skygger henover havens niveauer, og fine hvide huer på kristtornens stammer, hvor nye skud pibler frem.


Også buksbomkuglerne kom til deres ret som små skulpturer i den hvide verden...... og de sorte palmekål kastede skygger meterlangt til siden.Visne stauder stikker næserne op. Skt. Hansurten fanger en solstråle og gløder i kobberfarver, mens hortensierne er ved at blive til de rene skelletter. En af de nye kornelbuske med gyldne grene op mod hækkens mørkegrønne.


Min "Sorte Firkant" står som en grafisk installation i sneen, og "Den Onde Cirkel" træder stadig tydeligt frem i vinterdragt. Og så er juletræet kommet i sit rette element!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar