onsdag den 4. februar 2015

Pyntesyg - jah!


På den lille ø Nyord mellem Møn og Sjælland kan man købe disse flotte glaskugler.

   Jeg kunne faktisk godt unde jer at opleve Nyord. Ikke alene ligger her en lille hyggelig by med gamle huse og skønne haver, her er også en lille havn og en ottekantet kirke, butikker med specielle og kunstneriske produkter og så er byen bilfri, hvilket gør det særlig rart at slentre rundt. Ren idyl.
   Jeg besøgte Nyord sidste år i påsken og opdagede at man her pynter til påske i haverne. Masser af påskeæg og fine glaskugler pryder de gamle frugttræer i flere haver og jeg har taget den idé til mig.


Sådan ser Nyords haver ud ved påsketid.

Jeg har fået mine tre kugler i julegave, og jeg synes de gør sig godt med deres flotte farver her i vinterens dæmpede lys og kulør. Måske skal de faktisk kun hænge her til det lille paradisæbletræ springer ud i forårsblomstring og påsken er ovre, altså som en vinterinstallation, men det vil tiden vise. I hvert fald har jeg nu et fast punkt på min ønskeseddel en del år frem i tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar