torsdag den 13. august 2015

Noget om at hakke og skuffe


Jeg har en tilbagevendende debat med min genbo om fordelene ved hakke- og skuffejernet. Jeg foretrækker selv hakkejernet, men nu har John bragt et skuffejern til huse, så vi kan tackle enhver situation. I weekenden kom begge jern i ilden da vi gav havegange og bede en ordentlig overhaling.


Sjovt så glad man kan blive for bar jord. Haven får et fint og mormor-agtigt udseende med de revne gange, og det hele ser så nobelt og overskueligt ud.Men heldigvis er der da også kommet lidt udbytte af alle anstrengelserne, og gulerødderne er både flotte og velsmagende. Snart kan jeg glæde mig til solsikkerne, som er ved at sætte blomst.


Navnlig de mørke, som står sammen med majsene glæder jeg mig til at se.


Og med dette lille gasapparat er vi nu i stand til at brygge kaffe når vi trænger. 
Det er ikke så ringe endda!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar