lørdag den 8. august 2015

August og sommer

 

Det er såmænd ikke fordi der er så meget at prale af lige nu, men græskarrene gror og hestebønnerne giver bønner til hvert eneste måltid - hvis ellers man kan holde det ud. Og så har jeg rykket de mest affældige køkkenurter op og sået nogle nye. Ikke fordi jeg regner med at kunne nå at høste så meget i år, mere for at holde jorden igang og dækket.

 

Jeg har et problem med jordlopper, som elsker den tørre jord. Her på sidste er der endelig faldet regn i ordentlige mængder, samtidig med at varmen har fået fat, så nu er der måske håb om lidt frisk rucola i eftersommeren. Og så må lus og lopper, snegle, biller og fugle se at finde deres føde et andet sted.

Jeg gik på fotojagt iblandt havens mindre scenarier og fandt nogle motiver:

Her centralt i haven har jeg endnu ikke været på spil med ændringer, og det ser jo ud til at klare sig fint uden min indblanding.

En enkelt kvæde bliver det til på busken ved terrassen, og så er der vedben som bare svøber det mørke rodehjørne i grønne draperier. Det skal man bare nyde.
Huseby-tagetes er endelig i blomst - og sikken en!


Hækken er blevet trimmet igen, så nu kan jeg atter vende opmærksomheden mod ukrudt og anlæg af den mere firkantede del af haven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar