søndag den 3. april 2016

Forårsfornemmelser

Det pibler frem nu med friske skud. Små skridt ad gangen javist, men det går dog fremad.    Kirsebærkornellen blomstrer i år helt overdådigt i forhold til sidste år, hvor den var helt nyplantet og havde to blomster. Selvom mit billede ikke yder den retfærdighed, er det dog et dejligt syn.


Jeg tror ikke vi nåede op på meget mere end 10 grader i dag, men min far og jeg fik kaffe i haven alligevel. Jeg cyklede hjem efter et par magelige puder til bænken, fik fejet det værste skidt ud af huset, og så er der åbnet for vandet i hanerne. Nu er sæsonen igang.


Der er meget godt gang i mine løg.


Og i alt muligt andet - stauderne f.eks.
Rabarberne ikke mindst.


Og buksbomkuglerne har nu fået så meget fat at de vover helt friske skud.


Det er en dejlig tid!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar