søndag den 15. marts 2015

Arbejdsom martsweekend

 


Min gode gamle kolonihave byder på lidt forårsguf. Hist og her er det myldret frem med dejlige vintergækker og erantis og nu også disse smukke gule krokus med mørke striber på kronbladene. Det er en fornøjelse.Med nyindkøbt trillebør, spade og greb er der ingen undskyldning for at lade arbejdet ligge, så jeg graver videre for at realisere haveplanen.

Heldigvis er der hjælp at hente når der virkelig skal graves igennem, og det benytter jeg mig af i weekenderne. I denne kolde martsweekend nåede vi (næsten) i mål med det halve af den runde køkkenhave. 
   Vi fik gravet havegangen ud, markeret trampestier ind til blommetræet i midten, og med den nye solide gravegreb løsnet og renset en fjerdedel af bedet, så det nu er klart til såning. Det er et ret omsiggribende arbejde, da hindbærrødder underminerer hele denne del af haven, men samtidig får jeg jo også fat i nogle velvoksne mælkebøtter, hvilket altid er ren triumf.

Jeg synes da det begynder at ligne planen lidt, selvom mine naboer kigger undrende ind over lågen og spørger om jeg er ved at grave ud til et vandløb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar