tirsdag den 15. december 2015

ÅRSKAVALKADE 2015

Det første år som indehaver af kolonihave i Haveforeningen Fremtiden kalder på et tilbageblik, så her er 12 måneders stemningsbilleder af haveplanlægning og gravearbejde, nyplantning og omplantning, god motion og glade dage, løsninger og resultater.

I januar stod jeg forventningsfuld klar med tegneblok og målebånd i have nr. 11:



I februar begyndte stenalderen, hvor de tegnede planer viste sig ved hjælp af stensætninger, og der piblede løgplanter op mange steder i haven:



Marts fortsatte med det første store anlægsarbejde og nye haveredskaber:



I april tegner "Den Onde Cirkel" sig for alvor:



I den grønneste maj springer hele molevitten ud, både nytilkomne - som guldregnen og den japanske løn - og alt det gamle som haven gemte på:



Juni er lugning og plantning, såning og nydning:



I juli ses de første resultater i den runde køkkenhave, men juli er også en trængselsmåned med tørke, kulde, blæst og angreb fra snegle, jordlopper og fugle.



I august kommer der endelig regn og ukrudtet vælter frem. Vi har en fortløbende og ret humoristisk debat med naboen om fordelene ved henholdsvis hakke- og skuffejern:



En smuk og sommerlig september sætter et stort og tiltrængt plaster på en lidt sølle sommersæson, og vi nyder vejret og haven i fulde drag:



Oktober blev en dejlig efterårsmåned med flere anlægsarbejder. Nu graver vi os videre ned gennem haven og nærmer os huset, mens køkkenhave og solsikker blomstrer videre:



En mild og fin november med mere plante- og høstarbejde:



Ringen sluttet, og første år med kolonihave afsluttet. 


GOD JUL OG GODT NYT HAVEÅR!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar