mandag den 27. november 2017

Mulm og mørke

Jeg er ikke vinterdepressiv - heldigvis - men derfor kan man jo godt få trang til ekstra lys her i novembermulmet. Og med de smarte batteridrevne lyskæder er det jo blevet langt enklere at få anbragt nogle lysende dekorationer rundt omkring i haven. 


Sidste år holdt batterierne sig gående til langt hen i januar, så der er ingen grund til at spare så meget på dem. Oven i købet har de fleste indbygget timer-funktion, så her hos os tænder de kl. 17, uden vi skal tænke mere over det.


Faktisk har jeg bare lyst til at købe flere lyskæder, og det gør jeg såmænd nok også i takt med den mørke vinter sænker sig over os.


Juletræet har vi sat ned i parasolfoden, og her har vi anbragt den eneste "gamle" kæde uden batterier. 


De seneste par uger har vi samlet grønt og naturmaterialer, og jeg har stoppet en masse ned i de krukker, hvor Hosta og sommerblomster har givet op. Det luner altsammen.


Nu glæder jeg mig bare til at kigge ud af vinduerne når haven får liv og lys på udvalgte steder i aften.

7 kommentarer:

 1. Hej Ulla

  Det er da glimrende med lidt til at muntre i denne mørke tid - rustikt på den flotte måde!

  Ha en dejlig uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Ja, rustikt er vist det rette ord. Håber i hvert fald det er rustikt nok til at holde til blæsten her på bakken.

   Hav selv en fin uge!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Hej Ulla
  Vi juler ikke meget her i år, men lyskæder vil jeg have, lige nu har vi brug for alt det, der kan lyse op og glæde i den mørke tid.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Helt enig. Nu er det mørkt når jeg tager på arbejde og mørkt når jeg kommer hjem, så det er rigtig vigtigt med lidt lys.
   Det "rigtige" juleri holder jeg indendøre.

   Hav det fint!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Jeg er så enig med deg, og lyskjeder må en jo bare ha i denne mørke årstiden. Det lyser så fint opp i hagen. Ha en fin ny uke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og i lige måde. Selvom vi nu har fire lyskæder er det ikke noget der lyser haven op, men måske kunne et par stykker mere gøre en forskel?

   Hav en dejlig uge!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Jeg er heller ikke vinterdeprimert, men det er veldig koselig med lys ute i hagen:) Her har vi mye vind, så det er ikke alltid like lett å ha lys ute, de må festes godt iallefall.
  Veldig mye fine grønne planter du har sammen med lysene.
  Ha en fin fin uke:-)

  SvarSlet