torsdag den 7. december 2017

Et hjem i hjemmet

Ja, så er mejsekassen med plexiglas monteret inde i kolonihavehuset og mit lille dyreforsøg kan begynde. Musvitterne er allerede i gang med at udråbe deres territorier for alle der gider høre på det, så jeg tænker det er et godt tidspunkt at få min hjemmegjorte kasse op at hænge. Nu venter jeg bare spændt på om der kommer beboere i kassen i løbet af foråret.

Som man kan se, er vi samtidig igang med at arbejde på det indvendige af kolonihavehuset, hvor vi har fjernet den gamle vægbeklædning. Vi skal have sat profilbrædder på væggene og malet det hele hvidt, når temperaturen stiger henad foråret. Jeg ved jo ikke om mejserne vil acceptere denne larm og ballade, men ellers kan det være de flytter ind til næste år.


I hvert fald har det været sjovt at lave kassen og dejligt vi så småt er kommet igang med det indre af huset. Og det er så også det eneste der sker i kolonihaven her for tiden - eller næsten. For vi har også hentet ålegræs på stranden og givet aspargeserne en godt lag på toppen.


Det vil jo sige at der allerede er to ting at glæde sig til:
familiehygge i mejsekassen og friske grønne asparges på middagsbordet. JA! - det er i dette forår vi kan begynde at plukke de allerførste asparges. Mums!


6 kommentarer:

 1. Så god du er til å lage fuglekasser. Fornuftig å lage de nå om vinteren. Det må være morsomt å følge med på de innefra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det håber jeg det bliver, men nu skal vi jo lige have bygget den indvendige redekasse først.

   Rigtig god weekend!
   Ulla

   Slet
 2. Hej Ulla

  Det er da en god idé!
  Både at lave kassen men også det med dit indvendige glasfuglekasse - det kunne da være spændende!

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jo lade sig gøre i kolonihavehuset fordi der kun er et lag brædder oppe i gavlene. Men i et skur eller udhus ville man nok nemt kunne lave den samme konstruktion.

   Hav en rigtig god weekend!
   Ulla

   Slet
 3. Snyggt och bra för fåglarna. Det hade verkligen varit kul att se dem inifrån också.
  //Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det lykkes glæder jeg mig til at se hvad der sker, og så skal jeg nok være klar med kameraet.

   Rigtig god weekend!
   Ulla

   Slet