lørdag den 22. februar 2020

Intet nyt fra os -

- her på "østfronten". Nu er det 20 dage siden sidste indlæg, og jeg synes ikke rigtigt der er noget nyt at fortælle. Forårsløgene strækker sig og nogle springer ud, men i det våde vejr forbliver blomsterne lukket, for insekter er der jo ingen af.Påskeliljerne i vores have er stadig i knop, men jeg har da set indtil flere rundt omkring der er sprunget.For et par uger siden kom der et drys sne, som forsvandt i løbet af en time. Det er det eneste sne vi har haft i denne vinter.Pæoner og dagliljer viser sig i jordoverfladenmens vortemælk har blomsterknopper,


og jeg planter primula under den røde troldnød.


Der er dage med sol af og til, men det overvejende indtryk i månedsvis er dette grå og blæsende milde vejr, hvor man dagligt kan hælde 5-10 mm ud af regnmåleren. Jeg går bare og venter på enten vinter eller forår, men foreløbig fortsætter efteråret blot i det uendelige. Ret trivielt.7 kommentarer:

 1. Hej Ulla
  Ja så har I da set lidt sne, det har vi ikke. Vi fik en haglbyge i eftermiddags, den kunne vi godt have undværet. Blomsterne er langt efter årstiden, men de vil ikke blomstre uden sol, og bierne holder sig væk, det er forståeligt.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har ondt af jer med al det vand i haven. Det må da give en vis nervøsitet efterhånden, når planterne står i vand måned efter måned. Hagl og torden er også på programmet her af og til, og alt i alt ligner det mere aprilvejr med al den lunefuldhed.
   Tålmod er vist eneste løsning, for en dag bliver det vel forår.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Så hyggelig å høre fra deg igjen! :)
  Flotte løker hos deg. Krokus og snøklokker er da noe å vise frem da! Koselig å se snø hos deg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord! Egentlig er der jo ikke noget nyt at berette, så jeg venter simpelthen på en forandring i vejret.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Hej Ulla

  Du fandt da alligevel noget helt ok aktuelt at skrive om:) Det er da kun naturligt at der kommer mere stille perioder i haven og på bloggen.
  Morsomt at du fik sne!

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde! Nyt og nyt, det kan vel diskuteres, men det er en stille tid i haven, som må klare sig selv, så længe vi svupper rundt.
   - Ja, sne - i en time! Tsk-tsk...

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Hej Ulla!
  Vackra vårbilder av både krokus och snöklockor. Köpte några att ha inomhus för att få lite vårkänsla. Ute blåser det, men det är soligt.
  Ha en skön söndag /Marika

  SvarSlet