onsdag den 20. maj 2015

Maj måneds glæderBillederne her af geranier og jordbær under hækken, syrener bag huset, bregner, knopurter og lungeurt hører til maj måneds glæder, for de er bare dukket op, dækker jorden og rammer haven ind i grønt. Det er de robuste planter, som kan overleve uden indblanding fra min side, og dem er jeg rigtig glad for. Det varer nok et par år før jeg har været haven rundt med mit skarpe blik, men jeg håber de oprindelige planter holder ud i ukrudtet indtil jeg kan redde dem frem i lyset i staudebede, eller klippe dem fri af humle og selvsåede løn, navr, hyld og benved. De har klaret sig nogle år inden jeg overtog haven, så mon ikke det går en tid endnu.


Sidste weekend bød på et godt indkøb af buksbom i kugleform, og de pynter svært som flankering af den runde køkkenhave og markerer overgangen mellem den runde og den firkantede del af haven.


Nu skal jeg bare videre med resten af "Den onde cirkel" 
- en smal sag om bare vejret og jeg kan holde til det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar