torsdag den 7. maj 2015

Udspring og overspring

Rabarberne har arbejdet sig gennem en halv meter jord
 jeg har bunket ovenpå den. Sejt!

På terrassen er en kvædebusk sprunget ud...

... og den lille ny Orange Dream lever i den grad op til sit navn.

Og i den efterhånden halvrunde køkkenhave - eller "den onde cirkel" blandt venner - har vi for et par uger siden sået en masse grønt og blomster, som forhåbentlig kan tage kampen op med tidsler og padderok. Ikke ligefrem to ukrudtarter jeg selv ville have valgt.Vinen er lige på spring med store knopper.

Og sådan ser min lille have ud lige nu, hvor det meste af det grønne er ukrudt. Skvalderkål og mælkebøtter står fantastisk i de gamle bede, mens jeg bekæmper tidsler og padderok i mit køkkenhave-show. Det skal nok blive godt engang ad åre!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar