tirsdag den 8. september 2015

Septembers himmel er så blå


Vi lægger nakken tilbage når vi skal nyde de gule solsikker, men så får vi jo også set lidt på den klare blå himmel, som jeg altid har elsket september for. Lige i denne uge er der da virkelig knald på.

Og ellers er det nu mest nedad vi kigger i denne tid, hvor anlæg af den nye terrasse står på planen. Nu er der også indkøbt træ til afstivning af terrænspringet, som jeg forventer vil opstå når vi får jævnet niveauet. Kunsten er at anvende de forhåndenværende søms princip, hvilket vil sige at der ikke hverken skal køres jord væk fra haven eller ind i den, og derfor er det ret spændende hvor det endelige niveau vil lande.
   Foreløbig graver vi os videre ind i bregner, skvalderkål, seje rødder fra den gamle hæk osv.

Der er en udbredt tilfredshed at spore efter den bøvlede rod på hjørnet endelig gav efter for et rasende gravearbejde. Og her er der så ryddet foreløbig et ganske lille hjørne af det areal vi fremover vil kalde for terrasse og som vil kræve afstivning med stolper og brædder på to af siderne. Ja, det handler egentlig bare om at komme videre med resten.


Den store stub får lov til at blive stående. Engang må det have været et træ af en vis betydning - en kristtorn - og den skyder såmænd nye skud inde i vedbenbeklædningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar