søndag den 27. september 2015

Undergravende virksomhed

På denne ualmindeligt smukke solrige septembersøndag en lille foreløbig status på terrasse-graver-arbejdet. Jeg har selv gravet alt hvad jeg orkede i sidste uge, og her i weekenden er John kommet til med friske kræfter.


Ja, vi trævler simpelthen hele arealet op fra den ene ende af, og undervejs sorteres sten, ukrudt, løgplanter, stauder og buske fra. Det er næsten lige så langsommeligt og omhyggeligt som en arkæologisk udgravning.


Nu er vi nået ind til den gamle vandpost og er dermed forbi det ene af de to kvadratiske bede på terrassen. Det skal blive spændende at se hvordan vandposten er monteret, men forhåbentlig er den blot sat fast på noget gammelt træ. Den har jo kun dekorativ funktion, men står lige præcis midt i den kommende havegang mellem bedene.


Allerede nu er det fint at kunne flytte rundt og holde pause der hvor solen skinner, så vi har taget det foreløbige plateau i brug og glæder os til det hele engang bliver færdigt.Men vi glæder os også over alt det der gror og blomstrer rundt omkring i haven. Selvom vi ikke har tid til at passe det lige nu, så høster vi stadig dejlige grøntsager og flotte buketter, og det er i grunden ikke så tosset.I nat er der mulighed for at se total måneformørkelse, blodmåne og supermåne og hvad ved jeg. Tror nok jeg sætter vækkeuret til kl. 4 og ser om det er muligt at slæbe den trætte krop ud til oplevelserne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar