fredag den 10. december 2021

Intet nyt i mørket

Ja, der er i hvert fald intet have-nyt, og man kan snart lige så godt blive i sengen for det er mørkt døgnet rundt. I går fik vi et meget lille drys sne, men det er såmænd væk i dag. Vi ligger lige omkring frysepunktet, så selvom vinden er kold er der ingen kulde til at holde på sneen.
   Jeg tog en lille tur rundt i mørket og fotograferede vores egne lys. Månen var oppe og himlen flot mørkeblå, men det er ikke nemt at vise frem.


Nu vender året heldigvis snart, så vi også kan vende tilbage til lysets verden, men de små elektriske er en trøst i mellemtiden.


16 kommentarer:

 1. Så flotte bilder av lys i din hage, Ulla. Vi behøver alt det lyset vi kan få akkurat nå når vi er i den mørkeste tiden av året. Jeg har også på lys ute i hagen, og nyter synet av det nå i desember.
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Marit! Ja, vi fik da også lidt tung våd sne i går, og det lyser op så længe det ligger, men ellers er det sandelig mørkt nu.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Det er jo en fin, og litt mystisk stemning i hagen nå på det aller mørkeste.
  God helg!
  /Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, stemningen er meget hyggelig og jeg er så glad for vores lys i haven lige nu.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Det har du nu klaret meget godt, man kan da sagtens se lysene. Har I virkelig set månen, det har vi ikke, her er trist, gråt og mørkt hele dagen. I dag har her været rimeligt stille, men det er ikke tillokkende at gå i haven, når det er så mørkt i vejret. Frøene er modtaget med tak, men det har jeg skrevet til dig.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt skarpe bliver sådan nogle billeder jo ikke, men det er måske meget godt alt i alt:) Her er såmænd mere lys om natten end om dagen...

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Smukke lys og dine planter ser så fine ud i skæret.
  Ja nu er der ikke lang tid til lyset vender. Det har ellers været surt og mørkt de sidste dage.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er nok ikke den eneste der længes efter dagslyset, men det kommer forhåbentlig snart. En smule sol og rigtig frost ville ikke være af vejen.

   Tak og hilsner fra Ulla

   Slet
 5. Jeg synes, det er svært at fotografere julebelysningen, men du er lykkedes med at tage fine og stemningsfulde billeder fra haven. Jeg nyder at gå rundt på de stille villaveje og beundre lysene i haverne. Der er mange, der har gjort sig umage med pyntningen.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Elna! Her er der da også nogle fine haver i nabolaget, men sandelig også et par stykker med diverse rædsler udi lysinstallationer! Men vi skal jo også have lidt at grine af...

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 6. Nu hvor sneen er væk, er der godt nok ikke meget lys derude, så lidt hjælp fra lyskæder og lignende gør godt. Planterne har det jo udmærket, finder man ud af, hvis man alligevel går en runde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her fik en del tung tøsne i går og nu er vores græsser ret sølle at se til, men ellers ser det meget godt ud i haven. De elektriske giver i det mindste lidt lys om natten.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 7. Hej Ulla!
  Det ser så trevligt ut med belysningen i trädgården. Nu har vi fått lite snö, så vi har fått skotta lite. Det fortsätter att snöa idag, men det är ganska blött, så den stannar kanske inte kvar. Det är vackert så länge det varar.
  Ha en trevlig helg och tredje advent.
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marika! Ja, det var det samme her i går med megen sne, men vi har ingen frost, så det forsvinder sikkert hurtigt igen. Man må nyde de korte øjeblikke hvor sneen lyser op.

   Tak og i lige måde!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 8. Meget fine billeder du har taget. Lysene betyder utrolig meget i denne mørke tid. De planterne, som bliver belyst af julelysene, ser så fine ud. Sikke en stemning. Jeg får helt lyst til at købe flere små kæder og eksperimentere!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have! Ja, vi har efterhånden et større udvalg af kæder, men bruger næsten kun dem der ikke er på batteri, da de batteridrevne er så ustabile i et koldt klima. Jeg kan selv godt lide at dekorere de nøgne grene på løvfældende træer, for der ser man jo alle lysene. God fornøjelse!

   Hilsner fra Ulla

   Slet