mandag den 30. november 2015

Oprydning - julepynt - Gorm - oprydning -


I Johns have har sneen gjort sin virkning og nedlagt de opstammede sommerfuglebuske. En del af de stauder vi plejer at lade stå vinteren over har også lagt sig ned, og faktisk ser det hele lidt rodet ud.


Vi brugte lørdagen i øsregnvejr til at få ryddet op blandt de faldne, ryddet de sidste tomater væk og fjernet bønnestativer og fladtrykt rucola fra højbedet i køkkenhaven. Selv georginerne i det lille højbed blev reddet ud af deres elendighed. 
   Det er såmænd ikke mere end en uge siden vi spiste de sidste tomater og hindbær, men nu er det slut.


Søndag var det så tid til at få pyntet lidt op til jul - i hvert fald i haven. Godt nok var der ingen mangel på stormvarsler, men nu havde vi jo sat 1. søndag i advent af til dette arbejde...


En virkelig tæt og pæn Normannsgran skues fast i parasolstativet (det plejer at virke) og jeg lavede et lille skovlandskab i georginebedet, dog uden nisser - endnu.


Der var rigeligt af materialer at vælge mellem, for ovenpå snefaldet ligger der nedstyrtede grene overalt, og i Hareskoven fandt vi egegrene med lav, kogler og mos. Der var nok til krukkerne på terrassen også.

Gorm gik relativt hurtigt henover vores hoveder, så det blev en overkommelig opgave at rydde op her til formiddag, men vinden havde trods alt kræfter nok til at vælte bænken, som er bygget af solide lærketræsbrædder.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar