mandag den 30. oktober 2017

På tur med Ingolf

I sandhedens interesse var det kun de sidste krampetrækninger af stormen Ingolf der nåede frem til os i går, men vi fik da lidt frisk luft på skovturen. Og her er billeder af efteråret i sol og vind uden yderligere kommentarer.
Kvalkved


Masser af kogler

Grene til vasen med hjem


6 kommentarer:

 1. Flotte høstbilder! Her blåste det litt i går, så det er mulig at det var en liten rest etter Ingolf. Det er så vakkert ute nå med de gule høstfargene. Flott å ta med greiner hjem. De pynter jo veldig opp.

  SvarSlet
 2. Flotte billeder efter Ingolf, jeg kan forstå, at I ikke mærkede meget til ham, vi fik ingen skader, men det var et par kolde blæsende dage.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Ulla

  Så blev den storm overstået, Dejlige efterårsbilleder og en frisk dag i valgte at gå i skoven på, her kunne man dårligt cykle! Måske vinden lagde sig noget før hos jer, det skete først idag her.

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
 4. Det er så flott med trær! Og så fine kongler!
  Får håpe det ikke ble noen skader etter stormen. vakre bilder har du ialelfall tatt på turen din:-)

  Ha en fin ny uke :-)

  SvarSlet
 5. Det var kuling här också några dagar men som tur var gjorde det inte någon skada. Väldigt vackra kottar på den granen.
  //Helene

  SvarSlet
 6. Hej Ulla!

  Stormvindar är inte trevligt, här där jag bor låter skogen förfärligt när det blåser hårt. För det mesta står allt kvar men oljudet är olycksbådande. Än har vi inte någon kraftig höststorm men det kommer säkert.

  Kottarna som växer uppåt är vackra, kan det vara en koreagran, Abies koreana?

  Trevlig helg Ulla!

  SvarSlet