fredag den 3. juni 2022

Pinse i gult

Kolonihaven glimrer med sine gule farver i både guldregn, nyvækst på taks og lønnens blade, og selv når det er gråvejr skinner de i haven og giver lys og varme. Her blot et par billeder med ønsket om en fin pinse-weekend!


Der er en dejlig duft af honning og en hyggelig summen af travle humlebier omkring den gyldne buffet.

13 kommentarer:

 1. Så vakker din gullregn er! Gult passer så godt sammen med nyveksten på både trær, busker og stauder hos deg. Juni er en deilig måned i hagen.

  Ha en deilig pinse!
  Hilsen Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marit! Ja, juni er også en dejlig måned...

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. God gul pinse til dig 😁

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og god pinse til dig også:)

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Hej Ulla!
  Så vackert med det gula och gröna. Ser fräscht ut. En dag tror jag att jag skall ha ett gullregn i min trädgård. Det är så vackert.
  Ha en God Pingsthelg !
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
 4. Guldregnen var det første jeg plantede i min have for 7 år siden, så den skulle der bare være plads til:)

  Tusind tak og rigtig god pinse til dig Marika!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 5. Fantastisk gullregn, og søte øverst på siden. Ha en fin helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingeborg! Vi har mange små nye gråspurve i haven nu og de har ikke lært at være bange for mennesker endnu. Disse to sad på drivbænken og så meget søde ud.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 6. Uhmm gult og grønt, godt for øjenene.. En flot guldregn.
  jeg spottede en lille fin gulmønsteret hosta. Har du de finere hosta i fred for snegle og har jeg lige opdaget, bænkebidere? Jeg har lige reddet to Patriot fra pinsel og død. Jeg har haft troet det var snegle, og lagt diverse fælder og været ude og kontrollere hver aften, men nu idag opgav jeg og gravede de sørgelige rester op. Og det vrimlede med bænkebidere omkring dem.... Måske skulle man holde sig til de store grove hosta, men det er nu sjovest at have nogle forskellige.
  god pinse Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, nej og atter nej! Jeg har ikke noget i fred for snegle, men de går efter de små og bløde som du har bemærket. Bænkebidere lever kun af dødt materiale, så de ødelægger ikke levende planter (det er overtro), men de elsker at bo under de store planter, sten osv. hvor der er fugtighed, så koncentrer du dig om sneglene:)
   Det er lidt tilfældigt hvad jeg har af Hosta, og selvom flere bliver ædt dukker de alligevel op igen år efter år.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 7. Ett riktigt vackert gullregn, helt översållat med blommor. Klart att humlorna uppskattar en sån delikatess. Är också svag för de fina gulltörel/Euphorbia som bildar så fina kuddar, både nu och senare på säsongen.

  Önskar dig en fin pingst. Allt gott. Ulrika

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh-ja, Euphorbia er også ved at blive en yndlingsstaude her, og sneglene kan slet ikke lide den, hvilket er en fordel, men guldregnen glæder jeg mig til hvert år!

   Mange tak Ulrika!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 8. Håber at du også havde en god lang pinseweekend. Meget flot komponeret bed rundt om guldregnen. Der er ikke noget kønnere end forskellige nuancer af grøn som kontrast til de gule blomster. Hvor stor bliver sådan en guldregn? Kan den holdes i en "fornuftig" størrelse?

  SvarSlet