søndag den 31. december 2023

På årets sidste dag

Ikke et ord om 2023 - jeg har brugt spalteplads nok på dette år. Nu bare et ønske til alle derude om et godt nyt år. I huse og haver, lande og regioner - ja, i stort og småt!
   Selv beskæftiger jeg mig med de små ting, men har da også en mening om det meste af 'det store' i verden, og i hverdagen kan jeg godt forfalde til ret triste tanker i den anledning, men trods alt lever håbet om at fornuften en dag får overtaget.
   Her i min stadig vintermørke stue sidder jeg mellem juletræet, som vi tænder i aften for sidste gang, og nytårsbordet, hvor en buket tulipaner forsøger at springe ud i til aftenens middagsselskab. Det er vel et passende billede på denne nytårstid, hvor alle forsøger at gøre status og balancere plusser og minusser i det store som det lille regnskab.


Jeg vil forsøge at gå håbefuldt ind i 2024 og ønsker havefolket et dejligt nyt år!
 Tak for alle gode kontakter i 2023!


16 kommentarer:

 1. Ja, måtte fornuften seire, men det ser ikke sånn ut akkurat nå. Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og så får vi også håpe på et godt hageår i 2024! 🌸

  Hilsen Marit

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Uanset hvad der sker skal vi nok få mange glæder i haverne Marit.
   Et rigtig godt nytår til dig!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Hej Ulla!
  Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År!
  Hälsningar Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Marika - og i lige måde!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Ja gid det er fornuften der sejrer, men,,,,.fornuft og den stærkeste er desværre ikke altid det samme... Derfor nøjes jeg med korte nyheder, meget korte. Og går i haven og finder de små fine glæder naturen giver. Spætmejsen på foderbrædtet bla. Fuglekongerne i skoven, der er mange, man skal bare have øjne og ører åbne.
  Jeg vil ønske jer et rigtig godt nytår med rimelige blandede mængder af sol, varme og regn. Det helt rigtige havevejr. Og tak for året der gik med alle dine herlige indlæg.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Gunvor! Jeg håber det samme for jer, og navnlig at vejret kan arte sig lidt bedre end -23. Tænk, vores regnmåler rundede de 900 mm i går aftes.
   Godt at have dig med på sidelinjen også i dette splinternye år!

   Mange hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Et gyldent bilde av sommer du viser ! Godt nytt år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Martin! Billedet er af en guldregn som faldt om i en storm i efteråret - men jeg må jo bare skynde mig at plante en ny, da den jo hvert år var et festfyrværkeri af blomster!

   Godt nytår til dig!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 5. Tak for dine altid optimistiske indlæg uanset vejr og politiske fortrædeligheder. Det bliver spændende at se din have udvikle sig i 2024.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er nok en jubeloptimist, og hvis ikke jeg kan finde noget godt at sige om den store verden, kan jeg altid finde en lille ting i haven. Hurra for haven!
   Tak Marie!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 6. Et fint bilde som kan symbolisere håp for det nye året, og det på alle mulige plan!
  /Irene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var det jeg tænkte Irene - så godt du også kan se det!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 7. Kloka ord. Jag sa till familjen, efter att vi skålat in det nya året, att jag är så glad över den positiva motvikt mitt trädgårdsintresse är till det som händer ute i stora världen. Gott Nytt År, Ulla.

  Allt gott! Ulrika

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det præcis som dig, og ville ikke undvære haven i disse tider. Måske er havebrug ikke så enkelt i det mystiske vejr, men det er en del nemmere at arbejde med end verdens meget store problemer. Haven er som en stor vitaminpille hver eneste dag!
   Tusind tak Ulrika og et godt nytår til dig også!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 8. Ja vi har da lov at håbe. Min mor sagde altid, du kan spytte i den ene hånd og ønske i den anden. Jeg ser ikke mange nyheder, det er så deprimerende. Men jeg har set dokumentaren med Margrethe, den er god, kan anbefales.
  ellers vil jeg nøjes med at håbe på bedre vejr og at vi ses i år.
  Rigtig godt nytår til jer.
  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvad skal vi ellers gøre - om ikke håbe - men nyhederne er en strid omgang.
   Ja, lad os håbe på bedre vejr, men mon dog det sker? I morgen forudser yr 59 mm regn her - og masser af blæst! Tænk hvis vi fik lidt sne i stedet...
   Tusind tak Lisbeth og i lige måde!

   Knus fra Ulla

   Slet