søndag den 8. december 2019

Julehygge

Udenfor blæser en skrap kuling og regnen pisker mod ruderne, mens Danmark og Norge spiller en nervepirrende håndboldkamp på mit fjernsyn. Jeg tør næsten ikke kigge, så jeg har vendt mig mod bloggen hvor lidt julestemning nu sniger sig ind for alvor. - Det er jo ikke havevejr!Jeg hygger mig med at pynte op til jul, men i år er jeg gået all in med adventskransen. Her er flere slags grønt, visne bøge- og perikonblade, halve kvæder og små gyldne kugler.


Traditionen tro består julepynten foreløbig kun af mobiler med alverdens småting. Jeg har lavet lidt ekstra juleklip i år da vi fik fingre i nogle vældig store troldpil på genbrugspladsen.De store grene og de mange ting som svæver over os giver en god stemning og så er de ikke i vejen for det almindelige hverdagsliv. 


Her ved spejlet behøver arrangementet ikke være så voldsomt, for her fordobles virkningen helt automatisk.


Jo, vi hygger os og i aften tænder vi to adventslys.


10 kommentarer:

 1. Ja, håndballkampen var utrolig spennende, og det var nervepurrebde helt til slutt. Så fin dekorasjon du har lagd! Julepyntingen kommer snikende her også. Dine trollhasselgreiner er så flotte med hengende pynt. Ha en riktig god søndag ettermiddag og aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må ønske dig tillykke med sejren. Heja Norge!
   Tak skal du have, jeg tænker da også du har fundet julestemningen frem, for nu går tiden bare rigtig hurtig op mod jul.

   Hav det godt!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Nej havevejr er det ikke, men du har brugt tiden godt, det ser meget flot ud.
  Her har vi kun lyskæder og en kalenderdekoration.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have! Jeg hængte grenene op i sidste weekend og så går jeg og hænger lidt op her og der. Er bange for vi ikke kunne klare os med en kalenderdekoration. - Der er en del nisser i denne familie:)
   Men du hygger dig sikkert fint indendøre alligevel.

   Mange hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Ja julepynten sniger sig ind. allevegne.
  Vi har heldigvis et troldegrenebusk-træ vi kan plukke af, til diverse uroer.
  Hov, for resten dit hovedbillede, med den krogede grenstamme er altså så flot.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, også hos dig! Det er ikke nemt at komme udenom julen, og så kan man jo lige så godt overgive sig, synes jeg.
   Ja, er det ikke et herligt piletræ som har slået knude på sig selv?

   Mange hilsner fra Ulla

   Slet
 4. En af vores tilbagevendende dekorationer er en hængende troldhassel med guld og rødt. Jeg synes, de hængende grene er dejligt diskrete og alligevl fyldt med jul.
  Din gren ved spejlet er rigtig smuk.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er nok ikke den eneste der dyrker julepynt i loftet.
   Tak skal du have!

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 5. Hei Ulla. Koselig hos deg :-)) jeg bruker også hassel og lerkekvister med kongler er en julefavoritt. Alltid inspirerende å kikke innom!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er sikker på der også er rigtig koseligt hos dig. Det enkle og naturlige giver altid en god stemning.

   Hilsner fra Ulla

   Slet