onsdag den 10. maj 2017

Regnvåd dag

Her hvor dagen går på hæld lige et lille hip til vejret. Jeg foretrækker langt det regnfulde stille vejr fremfor den stive østenvind - og jorden har godt af det - men her er en af mine faste beboere, som ikke har nydt den våde dag.


Hønen her ser noget forpjusket og drivvåd ud. Hun synes ikke det er spor sjovt.


Til gengæld har den fine lille jernspurv ikke ladet sig mærke med noget. Den har oven i købet overskud til at charme fotografen.


Og mon ikke vi snart har fået regn nok?


10 kommentarer:

 1. Hej Ulla
  Ja stille regn er at foretrække frem for hård østenvind, også selvom fasanen ikke bryder sig om det. Fine fuglebilleder.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en stor fornøjelse med både stille vejr og fugleliv. Tænk engang vi har en rødstjert på besøg for tiden, og sådan en kendte jeg slet ikke. Meget smuk fugl.

   God weekend!
   Ulla

   Slet
 2. Hej Ulla

  Vil nu godt have en nats god sommerregn, en hvor det bare siler ned. Og så varme og sol i en uges tid:)
  Flot fangede fuglebilleder!

  Ha en dejlig torsdag

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har fået en god nats regn her på Sydsjælland, men varmen...
   Nu piver det ind fra øst igen!

   Men god weekend trods alt!
   Ulla

   Slet
 3. Huff ja, jeg kan godt forstå den lille hønen at dette været er ikkehyggelig. Veldig søt den var! Jernspurv kjenner jeg ikke til her. Her er det bare pilfink.
  Ha en god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu meget godt med vand til jord og planter, men fasaner er jo ikke svømmefugle, så de var meget trætte af det.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Hej Ulla.
  Jeg er lige faldet over din blog som jeg ikke kendte. Skønne billeder du tager! Jeg er SÅ træt af iskold østenvind. Den har blæst her hele dagen (IGEN) i dag. Jeg kikker snart inden for hos dig igen :-)
  Havehilsner fra Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine pæne ord, jeg kigger skam også med hos dig, selvom du ikke er på min blogliste - endnu. Så vidt jeg kan se bor du ved Tappernøje, så vi deler det samme rædsomt kolde vejr, da jeg hører hjemme i Præstø.

   God weekend!
   Hilsner fra Ulla

   Slet
 5. Instämmer med Nana, kände inte till din blogg och bedåras av dina bilder! Hur bär du dig åt för att komma fåglarna så nära?
  Om du har fått nog av regn får du gärna skicka hit alla moln, vi behöver verkligen en rotblöta här!
  Önskar dig en skön helg!/Laila

  SvarSlet
 6. Jamen tusind tak! Jeg kigger jævnligt på din blog og lærer en del af dig.
  Vi fodrer fuglene lige udenfor vinduet, så de er bare et par meter fra mig og kameraet, men det er ikke altid nemt at få et godt skarpt billede uden reflekser i ruden. Jeg tager mange billeder og sorterer kraftigt.
  Vi kan også bruge mere regn her, men jeg prøver at sende dig lidt til trøst.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet