fredag den 9. juni 2017

En lille ny

Tænk hvilket fint besøg man kan få midt på en fredag eftermiddag. Spøjst at de sådan vover sig ud i dagslys, men måske er det en ung og uerfaren mor med sit første kid - et ganske lille et, måske kun et par dage gammelt."Jeg vover mig lidt længere frem" 


"Kommer mor ikke?"


"Herligt at springe rundt!"


"Og så hen til mor igen"


"Nu skal vi vist videre til den næste have"


"Vi ses!"


Og vi siger tak for et festligt besøg!

13 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Rådyr er så vakre på bilder, men jeg vil helst slippe å ha de i hagen. De spiser både busker og trær når de er på besøk her.

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret! Men jeg kunne ikke tage mig sammen til at jage dem væk, så vi må pakke vores nyplantninger ind i hegn. Det er alt for spændende at have dyrene så tæt på.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 2. Hej Ulla

  Flotte billeder - Usædvanligt at få dem så tæt på!
  Det må vel være på denne tid de små ikke bare ligger og trykker.

  Ha en dejlig weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke de ser os, når vi står bag vinduet. I hvert fald er de ofte meget tæt på og en af bukkene har da også fejet en Thuja i stykker. En busk som står et par meter fra huset.

   Men det er jo med blandede følelser man beundrer rådyrene i haven. De kommer for at få noget, og det kan godt blive et problem, når vi skal til at plante. Foreløbig nyder vi de fine oplevelser vi får.

   God weekend til dig!
   Ulla

   Slet
 3. Altså Ulla, du må have dyretække, først viser du fasaner, der går rundt som var de dine husdyr, - og nu dette! Jeg er målløs, og ville ønske, det er noget, jeg også ser.
  Hvordan bor du at dette kan lade sig gøre. Lige op ad en skov?
  Hilsen fra Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja faktisk - 100 m fra skoven og lige ud til en græsmark. Der er tæt trafik af dyr hen over marken mellem løvskoven og en granplantning på den anden side, men det plejer at være tidlig morgen og i skumringen.
   Og apropos fasaner: der sad en høne lige udenfor vinduet da det regnede forleden. Hun havde taget plads på vores solnedgangs-bænk, formentlig fordi der var lidt læ op ad huset. De opfører sig fuldstændig som tamhøns efterhånden.
   Her ude på landet kan man ikke altid regne med at tv'et virker - eller Internettet - men vinduet, det virker! Og det har vist ikke noget at gøre med mine eventuelle evner...

   God weekend!
   Ulla

   Slet
 4. Flot ser det ud, og søde er de de små, så tæt kunne vi også have dem på, hvis vi ikke havde hegnet haven ind. Det er jeg nu glad for, at vi har, ellers havde de spist rosenknopperne.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår dig godt. Og roserne er jo også dejlige at se på. Rådyr spiser vistnok alt muligt forskelligt og har sågar udviklet specielle yndlingsretter i forskellige dele af landet. Jeg skal hverken have tulipaner, persille, roser eller grønsager i denne have, og det er derfor jeg holder fast på kolonihaven, som supplement.

   Rigtig god søndag!
   Ulla

   Slet
 5. Tack för de fina bilderna och en trevlig text! Kidet är inte många dagar gammalt, man ser fortfarande prickarna i dess päls.

  Trevlig helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak. Det var en meget fin oplevelse at se det lille kid få lov til at springe omkring.

   God søndag!
   Ulla

   Slet
 6. En härlig upplevelse att få se dem på så nära håll.
  Ha en fin dag /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jo også en haveoplevelse, selvom den ikke har noget at gøre med vores indsats. Det er hvad jeg kalder en af "de gratis glæder".

   God søndag!
   Ulla

   Slet
 7. Nomen, så fine da! Et koselig besøk i hagen din.
  Fin søndag!

  SvarSlet