søndag den 11. juni 2017

Sommerblomster

Nu er det sommer - også i bajler og krukker på terrassen. Ud med stedmoderblomster, hornvioler og løg. Ind med de røde pelargonier og georginerne.


Jeg har flyttet lidt rundt på græsserne og købt et par fine bladplanter og nu synes jeg faktisk det ser frisk og sommerligt ud.


Når de orange georginer og tallerkensmækkerne springer ud bliver det hele mere broget.


Lige nu er det ret stilfuldt i  grønt og rødt, og den lille rødbøg har fået godt selskab.Selv jordbærrene er begyndt at rødme.


Det er dejligt med lidt fornyelse. Her er endda ved at ske lidt i det lille bed med krydderurter og sommerblomster. En del frø er ikke er spiret, men der bliver vist nok at se på senere hen.


Ja sommeren er over os og fasanerne er praktisk taget flyttet ind.
Der er så meget at glæde sig over - og til!


8 kommentarer:

 1. Ja, nå er det andre sommerblomster som gjelder. Jeg liker at det er et skifte midt på sommeren. Flotteblomster og fasaner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er jo det gode ved potter og baljer; at man nemt kan skifte ud og få noget nyt at se på.

   Hav det godt!
   Ulla

   Slet
 2. Ja det ser dejligt sommerligt ud.
  Nu med fasan, som kigger hjemmevant ind ad vinduer! Det kan mine høns finde på - men en fasan, jeg har aldrig hørt om det før. Det er meget specielt og en helt særlig oplevelse, der bare kan nydes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fasaner er jo høns - af en slags. Vi startede sæsonen med en kok og fem-seks høns. Én høne er blevet spist af naboens kat, og nu spankulerer han rundt i haven med to høns. Tænker de andre ligger på æg derude i landskabet. Måske får vi til en hel hønsegård, hvis de kommer tilbage med alle kyllingerne. Det kan blive et rent cirkus.

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 3. Hej Ulla

  Alletiders med en tam fasan, de spiser mange snegleæg!
  Og jordbær til os, lækkert:)

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg slet ikke tænkt - det der med sneglene. Men fint du nævner det. Jordbærrene glæder jeg mig til. Det er en gammel sort, men jeg er ikke sikker på hvilken. Måske Dybdal?

   Hilsner fra Ulla

   Slet
 4. Så er sommeren skudt i gang i krukkerne, og fasanerne spankulerer rundt i bedene.
  Rigtig sommerligt.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 5. Så mangler vi bare lidt sommerligt vejr til at nyde terrasselivet i. I disse dage blæser det ret vildt, og vi må atter arbejde os varme, men det er vel ikke bedre på Samsø.

  God haveuge!
  Ulla

  SvarSlet